Creat pentru a transforma clasicul barbeque intr-o adevarata experienta culinara

OFYR este un nou mod de a gati si de a face gratar in aer liber – cu un design unic pentru o versatilitate incredibila. Spatiul pentru foc în forma de con are o bordura larga si plata, care dubleaza suprafata de gatit de o înalta eficienta. Radiaza caldura din centru într-un gradient perfect fluid, care permite gatirea la temperaturi diferite pe o singura placa fierbinte. Fie ca prajiti oua, coaceti legume sau preparati o friptura savuroasa, OFYR deschide o lume noua de posibilitati de gatit sanatos, în aer liber.

 

Combinatia fascinanta intre unicitate si sanatate in gatitul outdoor

OFYR este o opera de arta functionala conceputa pentru a aduce frumusete, caldura, produse alimentare sanatoase si prietenie in aer liber. Mai practic si elegant decât un gratar tipic, cu linii simple si clasice, OFYR lucreaza în armonie cu orice setare, de la tara la peluza chic, sau restaurant cu terasa. Iar când este timpul pentru un mic gratar intre prieteni, aceasta sculptura eleganta în aer liber se transforma într-un hub cald, primitor pentru gatit si socializare, foarte usor de folosit.

Designul OFYR

Designul a fost un succes imediat, datorită nu doar aspectului său uimitor, ci si datorita versatilitatii si performantei sale. Si nu numai designerii iubesc conceptul OFYR. Bucătarii profesionisti adoră versatilitatea gratarului fie ca este vorba de evenimentele de catering sau demonstratii de gătit. Restaurantele si hotelurile utilizează unităti de gătit OFYR atat pentru a transforma spatiile outdoor cat si pentru a oferi clientilor o experientă unica.

Toamna – Iarna

Unitatea de gătit OFYR radiază căldură pe o rază de până la doi metri, ceea ce face posibil gătitul si distractia în aer liber chiar si în lunile mai reci. Perfect pentru a găti o friptura sau a incalzii o tocanita delicioasa în timp ce vă bucurati de un pahar de vin fiert, unitatea de gătit OFYR aduce căldură si lumină în spațiul dvs. outdoor pe tot parcursul anului.

> DESCOPERA PRODUSELE OFYR